СВИЈЕТ
ВИРТУЕЛНИХ
СЛОТ ИГАРА
Slider

ВАШ
ПОУЗДАН
ПАРТНЕР

Привредно друштво „ЕВЛ“ своје пословање базира на поштовању основних вриједности које су израз заједничких увјерења као што су: одговорно и транспарентно пословање, стручан и уигран кадар, посвећеност корисницима наших услуга, отвореност ка изазовима и промјенама те усмјереност на константан раст и развој. Базирано на овим вриједностима, осигуравамо повјерење наших играча, пословних сарадника као и друштвене заједнице у цјелини, што нас чини поузданим пословним партнером.

ЕВЛ“ д.о.о. Бања Лука је савремено привредно друштво које се бави приређивањем електронских игара на срећу, а у складу са Законом о играма на срећу (Сл. гласник РС 22/19). Посједујемо ексклузивно и искључиво право на приређивање електронских игара на срећу. Игре које тренутно можете пронаћи у нашој понуди су: видео лутрија која се игра на видео лутријским терминалим (ВЛТ), виртуелне електронске игре (виртуелне игре бројевима и виртуелне трке паса), електронски бинго, електронски кено и остале електронске игре на срећу.

Наша визија јесте стварање уређеног тржишта игара на срећу на коме ће наши пословни сарадници своју дјелатност обављати на сигуран и поуздан начин, а кроз увођење високих стандарда у погледу квалитета, посљедњих технолошких достигнућа и сигурности саме игре.

Наш крајњи циљ, а кроз сарадњу са пословним сарадницима, јесте задовољство играча којима ће бити омогућено јединствено играчко искуство без и најмање могућности манипулације, обзиром да се све игре приређују на централном серверу, што омогућава максималну сигурност и заштиту.

Нарочиту пажњу посвећујемо концепту одговорног играња игара на срећу, о чему више информација можете прочитати у дијелу „Одговорно играње“.

Уколико сте заинтересовани за пословну сарадњу са „ЕВЛ“ д.о.о. Бања Лука, те уколико су Вам потребне додатне информације о самом начину сарадње – будите слободни да нас контактирате!

БИНГО ТЕРМИНАЛ

Модеран дизајн, једноставно и угодно за кориснике (ЛЕД дисплеј, ергономска прилагођеност, једноставно управљање апликацијом), посљедње технолошко достигнуће, атрактивна графика.

Back office приступ

 • Приступ извештајима у реалном времену
 • PC и Мобилна верзија
 • Преглед статистика и трендова
виртуелне игре терминала

БИНГО 35 ■ ТРКЕ ПАСА ■ БИНГО 49

ЈЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА

Игре се приказују у вашем објекту помоћу малог и јефтиног opensource “Raspberry Pie” уређаја.

Нема потребе да провлачите скупе видео каблове у објекту, да имате јак и скуп рачунар са додатном графичком картицом. Са “Raspberry Pie” уређајем, довољно је да га поставите иза телевизора, повежете на приказан начин и спремни сте за куцање тикета.

ИНСТАЛАЦИЈА:

ВЛТ ТЕРМИНАЛ

Терминали за видео лутрију на бази СЕРВЕРА

 • Прилагођени пословним и регулаторним захтјевима
 • Неограничен број локација
 • Двије основне компоненте ЦЕНТРАЛНИ СЕРВЕР и ЛОКАЦИЈЕ
виртуелне игре терминала

ЏЕКПОТ ■ RED ИЛИ GREEN КОЛЕКЦИЈА

Global Solution ВЛТ систем се састоји од:

 • Централни Сервер (Central Computer System and Backup Computer System)
 • ВЛТ Џекпот
 • VLT Terminal (Locations)
 • Онлине ВЛТ Портал (Administration, Data Report & Analysis)
 • Верификацијски терминали (CashDesk)
 • Електронске комуникацијске мреже
 • Сервис и одржавање

ВЛТ Генералне карактеристике:

два монитора – high resolution 24” widescreen; главни монитор – интегрисаним touch screen; висококвалитетан стерео sound system; атрактивна амбијентална ЛЕД расвјета; софистицирани ергономски детаљи; практичан приступ систему електроничких кључева; тастатура са ОЛЕД тастерима ; 22” LCD topper високе резолуције

ВЛТ Џекпот:

Mystery Progressive Jackpot до два нивоа; покретање помоћу ВЛТ централног севера; поставка као глобални или локални; заједничко за све доступне деноминације на ВЛТ терминалима; JP Media Player (засебно рачунало) користи се за приказивање Џекпота на вањским мониторима; администрација путем он-лине ВЛТ портала